2013. december 30., hétfő

ÜDVÖZLET




Üdvözlünk minden kedves résztvevőt és olvasót!

Nagy reményekkel nyitjuk meg az első, és remélhetőleg nem utolsó Hermione Granger Kihívást!
Miután JKR. nagyszerű könyve alapján számtalan tehetséges író tollából született már fanfiction, úgy gondoltuk, hogy itt az ideje, hogy mi is versenyt hirdessünk. Bízunk benne, hogy a kihívás feltételei mindenkinek megfelelnek, és az alkotásra hagyott idő is elegendőnek bizonyul majd. Rugalmasan állunk hozzá a kihíváshoz, ezért bármilyen probléma esetén nyugodtan fordulj hozzánk.

Miss Granger a fanfiction írók egyik legtöbbször felhasznált női karaktere, és rengeteg romantikus történet hősnője. Mi magunk is őt kedveljük a legjobban, és mivel mind belső, mind pedig külső tulajdonságainak köszönhetően remekül fel lehet használni egy történetben, úgy gondoltuk, itt most csakis ÖVÉ LESZ A FŐSZEREP!

Úgy döntöttünk, hogy nem fogunk túl nagy határokat szabni a fantáziátoknak, mert nem az a célunk, hogy egy bizonyos fajta történetet olvassunk tőletek. Azt szeretnénk, ha ezen a kihíváson sok színes történet készülne, ami tükrözi a ti egyéniségeteket is.
Így az, hogy milyen írások születnek, a véletlen műve lesz, illetve a ti választásotok.
Reméljük, hogy mindenki élvezni fogja a játékot, és a részvételével végig megtisztel minket! Ha bármilyen kérdésed van, és esetleg a részletes szabályzat elolvasás után sem világos valami, akkor írj nekünk a hermione.kihivas@gmail.com címre!


Mindenkinek tiszta és jó játékot kívánunk!




Szervezők : Etti és Ninell



2 megjegyzés:

Dorka írta...

Sziasztok! :))
Én csak meg szeretném köszönni, hogy ez így eszetekbe jutott és meg is szerveztétek. Már alig várom, hogy újabb Hermionés (éés, najó Pitonos) sztorikat olvassak! :)

Unknown írta...

Kedves Dorka!

Mi is örülünk, hogy sikerült megvalósítani a terveinket. Úgy látszik van érdeklődés a kihívás iránt, szóval nem panaszkodhatunk.
Nem csak snanger történetek fognak szerepelni a repertoárunkban, és reméljük, hogy ettől még minden írónkat megtisztelsz majd azzal, hogy elolvasod /vagy beleolvasol/ a műveikbe.
Várunk vissza olvasni!

Üdvözlettel: Etti és Ninell

Megjegyzés küldése